NKUL topp
NTNU
 
 

TeachMeet

TeachMeet NKUL 2014
Tid og sted: 7. mai 2014 kl 20:00, Byscenen Trondheim.

Teachmeet er et informativ og samtidig sosialt møte som er litt løst i snippen, laget for lærere og av lærere. Det er til for oss som er interessert i IKT i klasserommet, et inspirerende og intensivt møte kollegaer imellom. Teachmeet er veldig vanlig og populært i England, Skottland og Sverige. NKUL og Norsk Pedagogisk Dataforening, NPeD, vil kjøre et større TeachMeet som et faglig og sosialt arrangement hvert år.

Video fra TeachMeet på BETT 2011 om forklarer konseptet: TeachMeet BETT 2011

ByscenenFokus er å dele nyttige og konkrete tips om pedagogisk bruk av IKT i klasserommet. TeacMeet er ikke som en ordinær konferanse, men baserer seg på at flere er villige å dele korte konkrete tips til kollegaer.

Du melder deg på TeacMmeet via vanlig konferansepåmelding når du melder deg på NKUL. Det er deltakerne på TeachMeet som leverer innhold på møtet. Det er derfor mulig å registrere seg til en mikro-presentasjon på 7 min. og/eller på en nano-presentasjon på 2 min. Hvem som får lov å presentere blir trukket ut i tilfeldig rekkefølge på direkten. Dette er virkelig spennende.

Meld interesse for å holde presentasjon her: Meld på micro- eller nano-presentasjon til NPeD

Teachmeet holdes på Byscenen midt i Trondheim sentrum (Se gul markør på kartet). Det er mulig å gjennomføre dette som et gratisarrangement takket være støtte fra Moava AS og Senter for ikt i utdanningen.

nped Moava - del og lær Senter for ikt i utdanningen

 

 

 

Påmelding for deltakere åpner i februar.

 

 
abonner på vårt nyhetsbrev
E-post:
 

 

 

 
© 2012 NKUL

Kontaktinformasjon:

Konferansesekretariat:
Anne Evjemo
Tlf: 73 59 00 47
Faks: 73 59 51 50
Epost:
nkul@videre.ntnu.no
Adresse: NKUL, NTNU VIDERE
Høgskoleveien 12
7491 Trondheim
NKUL prosjektleder:
Vegard Moen
Tlf: 73 59 00 71
Epost:
Vegard.Moen@ntnu.no
 

 

Webmaster: Kjell T. Næsgaard   Epost: kjelltn@ntnu.no