Velkommen til NKUL

NKUL er Norges største møteplass for den som har interesse for bruk av IKT i undervisning. Ca. 1300 deltok da NKUL ble arrangert ved NTNU for 22. gang i 2016. Deltakerne er lærere, barnehagelærere, skoleledere, lærerutdannere og deltakere fra utdanningssektoren for øvrig. Konferansen finner sted i Realfagbygget på NTNU i begynnelsen av mai hvert år. NKUL har et omfattende program over tre dager mange parallelle sesjonsrekker, inspirerende plenumsforedrag og en stor utstilling.

 

Vi gleder oss over å presentere tre av plenumsholderne på NKUL 2017:

Emma Mulqueeny Storbritannia

Emma Mulqueeny
Emma Mulqueeny er grunnlegger av “Rewired State” og “Young Rewired State”, medlem i “The Speaker’s Commission on Digital Democracy” og en “Google Fellow”. Hun er anerkjent en OBE (The Order of the British Empire)for sitt engasjement for teknologi og utdanning, og er innlemmet i den årlige utgaven av “who’s who” Emma skriver regelmessig for Britisk presse. Hun er mest kjent for kampanjen “Year 8 is too late” og “insights into the social digital generation: the 97ers”.

Edmonia Baker Danmark

Edmonia Baker
Edmonia Baker er futurist og cand.merc med speciale i fremtidens ledelseskompetencer. Hun er engageret i spørgsmål om fremtidens arbejdsliv og har erfaring med udvikling af netværk, koncepter og forretning i det digitale start-up miljø såvel som digitalisering i globale organisationer. Edmonia er en naturlig ’connector’, der brænder for menneskers potentiale. Hun kan inspirere etablerede spillere til at tænke på den måde fremtidens megatrends før eller siden tvinger dem til og hun har en særlig evne til at se, hvordan nye samarbejder kan skabe noget, ’der var bedre end det vi lavede i går’. twitteredmoniab

Silje Marie Bentzen Norge

Silje Marie Bentzen
Silje Marie Bentzen er nyutdannet lektor med master i nordisk fra Universitetet i Bergen. Silje Marie er leder av Pedagogstudentene. Hun har sittet som leder i perioden 2015-2016, og ble gjenvalgt på landsmøtet i april 2016.

Presentasjoner fra NKUL 2016

Mange presentasjoner fra fjorårets konferanse er tilgjengelig for nedlasting eller videostrømming. Gå til presentasjoneneGå til videoer