NKUL 2022
Kick off på Mikrobryggeriet

Bli med på NKUL-kick off med Antje Bomann-Larsen

Kvelden før NKUL begynner inviterer vi deg som bidrar på sesjoner, verksteder, skaperverksteder eller plenum til en uhøytidelig samling.

Sted: Trondhjem Mikrobryggeri, Prinsens gate 39
Tidspunkt: Tirsdag 10. mai kl. 18:00. Selve arrangementet vil vare ca to timer men du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli så lenge du vil.
Servering: NKUL byr på pizzabuffet. (Drikke bekostes selv).

Arrangementet starter med et inspirasjonsforedrag ved Antje Bomann-Larsen. Foredraget er laget spesielt for deg som skal bidra på NKUL og har tittelen: «I siste liten: 10 grep for å løfte innlegget ditt til nye høyder!».

Antje lever av å holde foredrag om å holde foredrag – noe hun gjør hun forrykende bra. Hun vil gi deg nyttige tips til hvordan du med enkle grep kan heve nivået på ditt eget innlegg – og vekke formidlingslysten i salen!

PS! NKUL har også tidligere samarbeidet med Antje og i forkant av 2019-konferansen lagde vi sammen 5 korte videoer med gode tips til deg som skal holde konferanseinnlegg. Har du ikke sett dem ennå bør du gjøre det nå.

Etter foredraget blir det pizza og mingling fram til kl. 20:00.

Viktig: arrangementet krever påmelding. (Dette er et eget spørsmål i den ordinære påmeldinga for foredragsholdere og inviterte gjester).

Foto av Antje Bomann Larsen

Antje Bomann-Larsen holder svært engasjerende foredrag om å holde foredrag. Foto: Nadia Frantsen