NKUL@home ble arrangert 6.-8. mai 2020. Du finner opptak av webinarene her >>

NKUL@home – en heldigital og helt gratis konferanse

Siden vi i år ikke kan ønske dere velkomment til NKUL i Trondheim, har vi bestemt oss for å ta konferansen hjem til dere i stedet. Derfor har vi laget NKUL@home, en hel-digital, og helt gratis,konferanse som gjennomføres på de opprinnelige NKUL-dagene: 6.–8. mai. Her får du servert foredragene på hjemmekontoret og sparer samtidig både reiseutgifter og deltakeravgift.

Programmet finner du her.

Slik deltar du på NKUL@home

Følg lenkene i programmet for delta på de sesjonene og de utstillerseminarene du ønsker å følge. Det vil hele tiden være to alternativer – et A-spor og et B-spor.

Når du klikker på knappen vil du få opp en enkel registreringsside der du blir bedt om å fylle ut navn og epost-adresse. Når det er gjort vil du få opp en lenke som lar deg delta i webinaret. Du får samtidig muligheten til å lagre webinaret i kalender. Gjør du det vil du også finne igjen lenka i kalenderen. I tillegg får du epost med bekreftelse på at du er påmeldt. Også denne inneholder naturligvis lenken som tar deg inn i selve webinaret.

Du kan med andre ord enten gå gjennom programmet på forhånd og melde deg på sesjoner og utstillerseminarer, eller du kan raskt og enkelt melde deg på «på vei inn».

Dette trenger du for å delta:

  • PC/Mac/nettbrett/mobiltelefon
  • Høytalere eller hodetelefoner for god lyd

For best opplevelse anbefaler vi at du laster ned Zoom-klienten i god tid, men det er ikke absolutt nødvendig. Hvis du foretrekker å følge med via nettleser er det også mulig. Da er Google Chrome nettleseren vi anbefaler. De fleste webinarene streames dessuten live til NKULs YouTube-kanaler NKUL-video (spor A) og NKUL live (spor B).

Hvordan stille spørsmål?

Som deltaker på webinar vil du ikke kunne skru på ditt eget webkamera eller mikrofon. Ønsker du å stille spørsmål underveis – og det vil vi at du gjør – kan du skrive dem i chatten. NB! De fleste foredragsholdere synes også det er hyggelig med et aktivt og engasjert publikum, og tilbakemeldinger i chatten blir gjerne enda viktigere man ikke kan se publikum.

Arrangør:

Logo: NTNU - Kunnskap for en bedre verden

Medarrangører:

Statped logo
Utdanningsdirektoratet logo