NKUL skaperverksted

B
U
V
L
S
I
NKUL skaperverksted er et popup «makerspace» som vi har bemannet med lærere, veiledere og formidlere fra hele Norge som alle har erfaring med skaperverksted i skole, vitensentre eller andre sammenhenger.

NB! Skaperverkstedene arrangeres parallelt med andre poster i programmet og har derfor noe ulik varighet:

Skaperverksted med skaper-aktiviteter (40, 45 eller 90 minutter)
Her vil du kunne bli presentert for mange ulike verktøy, samt prøve deg på 3D-modellering, laser-kutting, vinyl-kutting, programmering og forskjellige skaperverkstedsaktiviteter testet ut på vitensentre og skoler. Det vil bli gitt noen smaksprøver på undervisningsopplegg tilpasset de nye kompetansemålene i fagfornyelsen.

Skaperverkstedsveiledere med erfaring står klar til å snakke med deg om erfaringer og fantastiske feil, samt mange gode ideer.

Her vil du kunne velge deg en skaperaktivitet og prøve den ut selv under veiledning.

Ta med egen datamaskin. Husk at iPad og Chromebooks vil ha begrenset muligheter på noen av aktivitetene.

Skaperverksted uten skaper-aktiviteter (30 minutter)
På disse 30-minutters-sesjonene kan man komme og snakke med oss om det å drive skaperverksted, innkjøp av utstyr, didaktikk, organisering osv. Kom med de spørsmål dere har og vi vil fortelle…

På grunn av den korte tida vil det IKKE være skaper-aktiviteter som på de lengre sesjonene.

Vitensentrene, skaperlærere, selvstendige skaper-veiledere & Skaperskolen

NKUL skaperverksted arrangeres på følgende tidspunkter:

Påmelding til NKUL skaperverksted gjøres i konferansepåmeldingen på samme måte som påmelding til sesjoner.

Onsdag 6. mai
SKV 01: 12:30–13:10 (40 min)
SKV 02: 13:30–14:00 (30 min)
SKV 03: 14:30–15:10 (40 min)

Torsdag 7. mai
SKV 04: 10:30–12:00 (90 min)
SKV 05: 13:00–14:30 (90 min)
SKV 06: 14:45–15:25 (40 min)
SKV 07: 15:45–16:15 (30 min)

Fredag 8. mai
SKV 08: 09:00–09:45 (45 min)
SKV 09: 10:15–10:55 (40 min)
SKV 10: 11:15–11:45 (30 min)