Informasjon til utstillere

Utstillerplasser på NKUL 2022

Etter to år med heldigitale konferanser ser vi fram imot å igjen arrangere NKUL i Realfagbygget på NTNUs campus på Gløshaugen i Trondheim 11. – 13. mai. Salget av utstillerplasser åpnet 18. februar, men vi har fortsatt noen profileringsplasser igjen. 

Her finner du lenke til utstillerportalen, samt informasjon om tilbudet vårt til utstillere på NKUL 2022.

Utstillerseminarer

Ønsker du som er kommersiell aktør å delta med foredrag på NKUL er det utstillerseminarer som er det aktuelle formatet for det. Disse legges ut til salg samtidig som utstillerplassene og er i all hovedsak forbeholdt aktører som også kjøper utstillerplass.

Utstilling ved digitale arrangementer

NKUL vil også framover arrangere digitale temadager. Ved disse arrangementene vil det være anledning til å delta med digital stand og vi vil i tillegg kunne selge noen utstillerseminarer dersom vi ser at tematikken treffer godt. Igjen, ønsker du å varsles om mulighetene, abonnér på NKULs nyhetsbrev for utstillere via skjemaet på denne siden.

Ønsker du å bli NKUL-partner eller medarrangør?

NKUL har et løpende samarbeid med en gruppe bedrifter og organisasjoner som i retur for faglig og/eller økonomisk støtte er sikret tilstedeværelse og synlighet på NKULs arrangementer. Vi har per nå ikke anledning til å ta inn nye partnere i gruppen, men vil vurdere aktuelle kandidater dersom situasjonen forandrer seg. Ønsker du å melde din interesse kan du gjøre det ved å sende en e-post til utstilleransvarlig.

Bli varslet om mulighetene!

Registrer deg her for å motta informasjon om utstillerplasser, utstillerseminarer og andre promoteringsmuligheter ved fremtidige NKUL-arrangementer.

 Kontakt oss

Har du spørsmål til noe på denne siden, eller ønsker du å lufte ideer om andre former for samarbeid? Ta kontakt med NKULs utstilleransvarlig, Heidi-Maria Playfoot, på e-post: utstilling@videre.ntnu.no

Teknisk arrangør for NKUL er
NTNU Konferanser