Informasjon til utstillere

Utstillerplasser på NKUL 2022

Etter to år med heldigitale konferanser ser vi fram imot å igjen arrangere NKUL i Realfagbygget på NTNUs campus på Gløshaugen i Trondheim 11. – 13. mai. Salget av utstillerplasser åpner etter planen ila. februar. Du vil finne mer informasjon om salget på disse sidene over nyttår. Ønsker du å varsles, abonnér på NKULs nyhetsbrev for utstillere via skjemaet på denne siden.

Utstillerseminarer

Ønsker du som er kommersiell aktør å delta med foredrag på NKUL er det utstillerseminarer som er det aktuelle formatet for det. Disse legges ut til salg samtidig som utstillerplassene og er i all hovedsak forbeholdt aktører som også kjøper utstillerplass.

Utstilling ved digitale arrangementer

NKUL vil også framover arrangere digitale temadager. Ved disse arrangementene vil det være anledning til å delta med digital stand og vi vil i tillegg kunne selge noen utstillerseminarer dersom vi ser at tematikken treffer godt. Igjen, ønsker du å varsles om mulighetene, abonnér på NKULs nyhetsbrev for utstillere via skjemaet på denne siden.

Ønsker du å bli NKUL-partner eller medarrangør?

NKUL har et løpende samarbeid med en gruppe bedrifter og organisasjoner som i retur for faglig og/eller økonomisk støtte er sikret tilstedeværelse og synlighet på NKULs arrangementer. Vi har per nå ikke anledning til å ta inn nye partnere i gruppen, men vil vurdere aktuelle kandidater dersom situasjonen forandrer seg. Ønsker du å melde din interesse kan du gjøre det ved å sende en e-post til utstilleransvarlig.

Bli varslet om mulighetene!

Registrer deg her for å motta informasjon om utstillerplasser, utstillerseminarer og andre promoteringsmuligheter ved fremtidige NKUL-arrangementer.

 Kontakt oss

Har du spørsmål til noe på denne siden, eller ønsker du å lufte ideer om andre former for samarbeid? Ta kontakt med NKULs utstilleransvarlig, Heidi-Maria Playfoot, på e-post: utstilling@videre.ntnu.no

Teknisk arrangør for NKUL er
NTNU Konferanser